1 op 1 training

💃Neem afscheid van je ongezonde gewoonten & geniet van normaal eten 🤩

😎 In dit 1:1 traject ga je in drie maanden van je worsteling met eten naar een fijn voedingspatroon waar je trots op bent. Neem afscheid van diëten en laat gedoe met eten achter. Ontwikkel die gezonde relatie met eten & je lichaam, zodat je kunt genieten met je hele hart, in het hier-en-nu.

Je weet waarschijnlijk wel dat diëten niet voor je werkt…

…en dat 95% van de dieetpogingen faalt en dat je kans groter is dat je aankomt, dan dat je afvalt? Huh?!

Is eten op gevoel dan het antwoord?

Hoe werkt eten dan, en hoe kun je ervoor zorgen dat je minder snoept, snackt en eetbuien hebt, zonder daar regels voor te bedenken?

En als je eet waar je zin in hebt, ga je dan niet alleen nog chocolade, chips en pizza eten?

En kom je niet oneindig kilo’s aan?

HELP!

De enige manier om van de eetbuien en het teveel eten/snoepen af te komen, is te stoppen met diëten, je eetregels te doorbreken en te eten wanneer je honger hebt 🪴

En ja, voor diëters voelt dat averechts. Ik snap het! Maar je lichaam zal niet méér aankomen of afvallen dan nodig is – ALS je er echt naar leert luisteren.

Want daar draait het om:

  • Luisteren naar je lichaam.
  • Een goede relatie met eten bouwen.
  • En een goede relatie met jezelf.

Sluit je aan bij de honderen vrouwen die al durven te genieten & gezonder leven!

Wat houdt het 1:1 traject in?

Ik gebruik de bewezen uitgangspunten van intuïtief eten. Je maakt de reis naar eetrust, zelfvertrouwen en het opbouwen van gezonde gewoonten waar je blij mee bent. Na het intakegesprek stel ik een persoonlijk plan samen. In grote lijnen praten we over de volgende fases:

  • Fase 1: Mentaal: Laat diëten en die kritische stem voorgoed achter je.
  • Fase 2: Lichamelijk: Ontdek wat je lichaam je vertelt: honger, verzadiging en voldoening.
  • Fase 3: Emotioneel: Ervaar je zelfvertrouwen en verbinding. Ontdek emotionele vrijheid, rust, flexibiliteit en voel je thuis in je lichaam.

Zo werkt het

We hebben twee keer per maand een sessie van 1 uur, het liefst face to face. Dan gaan we dieper & uitgebreid in op waar jij tegenaan loopt. Ook zorg ik dat er online trainingsmateriaal klaar staat, passend bij jouw traject. Op die manier kunnen we tijdens de sessies echt in gesprek over jou.

Je hebt tijdens het traject toegang tot het VoedZo membership en alle content die daarbij hoort. Tussendoor hebben wij contact over hoe het met je gaat.

We ontmoeten elkaar in Houten, bij Utrecht – of via zoom. 

Na je aanmelding neem ik contact met je op voor een intakegesprek. Op basis van dit gesprek maken we een plan voor de komende drie maanden.

Tip

Sommige mensen gebruiken het educatie- of trainingsbudget van hun werkgever om dit traject te bekostigen.

Voor vragen kun je me bereiken op info[at]voedzo.nl

Volg mij op Facebook!

OVER SHARON

Sinds 2010 begeleid ik mensen als gezondheidstrainer naar een gezond eetpatroon & een fit leven. Diëten werken niet, maar hoe kun je gezonder leven zonder regels of dieet? Dat is mijn expertise. Op naar die gezonde relatie met eten, je lichaam en jezelf!

Ik ben auteur van het boek ‘Intuïtief eten’. Het liefst ontsnap ik af en toe het huis door te hardlopen of fietsen. Ik ben moeder van 4 en ik word heel enthousiast van eetpsychologie, eetopvoeding en recepten maken 🙂

Wacht! Ik heb een leuke aanbieding...

Voeg toe met korting