10 stap-voor-stap Sinterklaasrecepten

Bakken met kinderen:

10 stap-voor-stap Sinterklaasrecepten

De lekkerste dingen maak je gezellig samen

Koop nu!

Samen bakken met een plan

Je wilt je kind leren koken en bakken, want je weet hoe goed het is voor de ontwikkeling, de zelfverzekerdheid in de keuken en tenslotte: jong geleerd is oud gedaan.

Dus je neemt je kinderen mee de keuken in, maar ontdekt dat samen bakken ook chaotisch en stressvol kan zijn, waardoor je niet altijd zin hebt.

Ik snap het. Als receptenmaker kook ik veel en vaak, plus de dagelijkse maaltijden voor mijn gezin. Geloof me, dat betekent niet dat ik het bakken met kinderen altijd 100% stressvrij en leuk vind.

Maar eerlijk is eerlijk: ik ben een stuk beter geworden in het samen bakken, met minder stress en meer plezier.

Met de juiste tools sta je als tevreden, geduldige ouder naast je blije, bakkende kind in de keuken. Wanneer je kinderen willen bakken, heb jij je plan al klaarliggen!

Samen heerlijke dingen maken!

De voordelen van de stap-voor-stap kinderrecepten:

  • Samen tijd doorbrengen in de keuken (quality time!)
  • Leert nieuwe keukenvaardigheden
  • Leert zelfstandig en veilig bakken
  • Bouwt zelfvertrouwen & een goed zelfbeeld
  • Mooie stap naar een gezonde leefstijl
  • Interesse in eten & koken groeit met elke maaltijd

Stap 1

Koop de stap-voor-stap Sintrecepten

Stap de keuken in met de stap-voor-stap recepten en laat je kinderen ervaren bakkers worden!

Stap 2

Haal de boodschappen & begin met bakken

Ontdek simpele stap-voor-stap recepten die je samen met je kinderen kunt maken, waarbij je kinderen steeds zelfstandiger worden.

Stap 3

Geniet samen van het lekkers

Samen kletsen in de keuken, lekker bezig zijn, en als bonus mogen smullen van een heerlijk zelfgemaakt baksel! Het heerlijk avondje is gekomen šŸ™‚

Lol in de keuken!

Ik weet dat je graag je kinderen wilt leren koken en bakken, zodat ze de vaardigheden hebben om het straks zelf te doen. Om dat te kunnen bereiken, heb je makkelijke stap-voor-stap recepten nodig die je kinderen gemakkelijk zelf kunnen maken.

Precies daarom heb ik speciale recepten ontwikkeld voor kinderen, die gemakkelijk te volgen zijn. Vanaf een jaar of 3 kunnen ze lekker meedoen met jou als ouder, en vanaf die leeftijd worden ze met het jaar zelfstandiger en kunnen ze steeds meer zelf.

Zo werkt het:

  • Stap 1: Koop mijn stap-voor-stap Sintrecepten (PDF). Stap de keuken in met de stap-voor-stap recepten en laat je kinderenĀ ervaren bakkers worden.
  • Stap 2: Haal de boodschappen & begin met bakken. OntdekĀ simpele stap-voor-stap receptenĀ die je samen met je kinderen kunt maken, waarbij je kinderenĀ steeds zelfstandigerĀ worden.
  • Stap 3: Geniet samen van het lekkers. Samen kletsen in de keuken, bezig zijn met het recept, en als bonus mogen smullen van een heerlijk zelfgemaakt baksel! Het heerlijk avondje is gekomen.

Koop de stap-voor-stap Sintrecepten, zodat je dit Sinterklaasfeest lekker samen kunt voorbereiden.

(de recepten bevatten gluten, suiker en zuivel)

Koop nu het e-book 10 stap-voor-stap Sinterklaasrecepten (digitaal) tijdelijk voor maar ā‚¬ 7,99!