Aardappelpuree met kaas en snijbonen

Aardappelpuree met kaas en snijbonen
4 april 2019 sharon

 

Aardappelpuree met kaas en snijbonen

Gang: Diner
Keuken: Hollandse pot
Porties: 4

Ingrediënten

  • 1 kilo aardappelen, vast beetje kruimig, geschild en in stukken
  • 1 scheut melk
  • 100 gram kaas geraspt
  • 400 gram snijbonen gesneden
  • 1 el olijfolie
  • 2 ui in ringen
  • 2 rode paprika in stukjes
  • 1 el verse bieslook fijngesneden
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Kook de aardappelen gaar in 20 minuten. Kook of stoom de snijbonen gaar in ongeveer 10 minuten. Verhit de olie in een wok en bak de ui zacht. Voeg vervolgens de paprika toe en bak die even mee. Voeg de bieslook en snijbonen toe wanneer het klaar is. Stamp de aardappelen en meng met de melk. Voeg kaas, peper en zout toe. Serveer de aardappelpuree met de groenten.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.