Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Aardappelschotel met gehakt en aubergine

Aardappelschotel met gehakt en aubergine
14 december 2018 sharon
Aardappelschotel met gehakt en aubergine
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Aardappelschotel met gehakt en aubergine
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 210 graden. Rul het gehakt in een wok. Fruit de uitjes, knoflook en aubergine erbij. Voeg de aardappelblokjes en paprika toe. Bak 10 minuten mee en roer af en toe. Roer de crème fraiche er doorheen en breng het op smaak met peper en zout. Verdeel over een ovenschaal en strooi de geraspte kaas er overheen. Zet 15 minuten in de oven. Serveer met de sla.
Notities

Vegetarisch? Vervang het gehakt grote witte bonen.

Zuivelvrij? Neem een scheutje plantaardige room of sojayoghurt in plaats van crème fraiche en vervang de kaas voor 4 el hummus om erbij te serveren.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.