Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Aardappelschotel met sperziebonen en ontbijtspek

Aardappelschotel met sperziebonen en ontbijtspek
14 december 2018 sharon
Aardappelschotel met sperziebonen en ontbijtspek
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Aardappelschotel met sperziebonen en ontbijtspek
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de aardappelschijfjes in ongeveer 8 minuten gaar. Doe ze in een ruime ovenschaal en voeg de uien, knoflook en ontbijtspek toe. Meng de gehakte tomaten met de crème fraiche. Breng op smaak met peper en zout en giet over de aardappelschijfjes. Maak 4 gaatjes tussen de aardappelen en breek hierin de eieren. Zet 10 minuten in de oven. Kook ondertussen de sperziebonen gaar. Serveer met de aardappelen.
  2. Vegetarisch? Vervang de ontbijtspek met een rode paprika in reepjes voor de smaak en voeg 2 extra eitjes toe. Zuivelvrij? Vervang de crème fraiche met een scheutje plantaardige room.
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.