Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bami met Chinese kool en roerei

Bami met Chinese kool en roerei
29 maart 2019 sharon
Bami met Chinese kool en roerei
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Bami met Chinese kool en roerei
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Doe de sojasaus en een scheutje water in een wokpan en wok de kool, lente-ui en doperwten. Roer regelmatig. Voeg de kruiden toe. Verhit ondertussen de olijfolie in een ruime koekenpan. Breek de eieren en roer langzaam door de pan. Laat het af en toe een beetje stollen en roer vervolgens weer. Voeg een snuf zout toe. Als de eieren bijna gestold zijn, zet het vuur dan uit. Roer de noedels door de groenten en serveer met het ei. Voeg eventueel een beetje sambal toe op je bord.
Notities

Geen ei? Neem kip, gehakt of cashewnoten.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.