Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bami met garnalen en saté

Bami met garnalen en saté
14 december 2018 sharon
Bami met garnalen en saté
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Bami met garnalen en saté
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een pan en voeg de garnalen toe. Voeg de doperwten en gele paprika meteen toe. Bak dit 4-5 minuten, roer regelmatig. Snijd de lente-ui in ringen (zowel het groen als het wit). Voeg de lente-ui, pindakaas, melk, gember, sojasaus, limoensap toe en laat 2-4 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met peper en zout. Roer de noedels er doorheen en serveer
Notities

Vegetarisch? Vervang de vis door kikkererwten of linzen.

Geen vis? Neem kipfilet.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.