Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bami met gehaktballetjes en broccoli

Bami met gehaktballetjes en broccoli
13 december 2018 sharon
Bami met gehaktballetjes en broccoli
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Bami met gehaktballetjes en broccoli
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking. Kook of stoom de broccoli in 7 minuten gaar. Kneed het rundergehakt met de paprikapoeder, uienpoeder en knoflookpoeder, peper en zout en draai balletjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak de gehaktballetjes goudbruin. Voeg de prei en taugé toe en bak een paar minuten mee. Voeg 100 ml water en de tomatenpuree toe, breng op smaak met peper en zout. Serveer de noedels met de saus en de broccoli.
Notities

Vegetarisch? Vervang het gehakt door blokjes tofu.

Glutenvrij? Neem rijstnoedels

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.