Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bloemkoolcurry

Bloemkoolcurry
13 december 2018 sharon
Bloemkoolcurry
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Bloemkoolcurry
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties Kook Tijd
personen 30minuten
Porties
personen
Kook Tijd
30minuten
Instructies
  1. Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking. Kook of stoom de bloemkoolroosjes gaar in ongeveer 10 minuten gaar. Verhit de olie in een pan en bak de uien zacht. Voeg de tomaten, kokosmelk en kruiden toe. Meng met de bloemkool. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de verse koriander en komkommer.
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.