Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bloemkoolpuree met varkenskarbonade en gebakken appel

Bloemkoolpuree met varkenskarbonade en gebakken appel
13 december 2018 sharon
Bloemkoolpuree met varkenskarbonade en gebakken appel
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Bloemkoolpuree met varkenskarbonade en gebakken appel
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties Kook Tijd
30minuten
Porties
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Kook of stoom de bloemkool gaar in ongeveer 10 minuten. Kook of stoom de doperwten gaar in ongeveer 5-7 minuten. Wrijf de karbonades in met de olijfolie, zout en peper. Verhit een pan en bak de varkenskarbonades aan beiden kanten goudbruin (een paar minuten aan beide kanten). Leg de karbonades even opzij en fruit de ui. Voeg de appels en salie toe en bak tot de appels zacht zijn. Voeg de ahornsiroop toe. Stamp de bloemkool, voeg peper, zout, boter en crème fraiche toe. Serveer de bloemkoolpuree met de karbonades, doperwten en gebakken appeltjes.
Notities

Vegetarisch? Vervang de karbonade door een groenteburger en wat extra kidneybonen.
Zuivelvrij? Vervang de crème fraiche door een klein scheutje plantaardige room

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.