Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Broccoli penne met pijnboompitten

Broccoli penne met pijnboompitten
13 december 2018 sharon
Broccoli penne met pijnboompitten
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Broccoli penne met pijnboompitten
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties Kook Tijd
personen 30minuten
Porties
personen
Kook Tijd
30minuten
Instructies
  1. Bereid de penne volgens de instructies op de verpakking. Kook de broccoliroosjes gaar in ongeveer 8 minuten. Verhit de olijfolie in een pan en bak de courgette. Voeg de pesto, lente-ui, citroen, peterselie, basilicum, Parmezaan en pijnboompitten toe. Haal de pan van het vuur. Meng met de penne en broccoli en breng op smaak met peper en zout. Serveer.
Notities

Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta.
Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta.
Zuivelvrij? Vervang de Parmezaan door geroosterde amandelen.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.