Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bulgur met gegrilde groenten met kerrie-yoghurtdip

Bulgur met gegrilde groenten met kerrie-yoghurtdip
14 maart 2019 sharon
Bulgur met gegrilde groenten met kerrie-yoghurtdip
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Bulgur met gegrilde groenten met kerrie-yoghurtdip
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Bereid de bulgur volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een ruime pan en bak de ui zacht. Voeg de gegrilde diepvriesgroenten toe en bak even mee. Voeg de tomaatblokjes, paprikapoeder toe. Laat zachtjes pruttelen. Bak ondertussen de falafel aan twee kanten goudbruin in een klein beetje olie. Meng de yoghurt met de knoflookpoeder, kerrie en kurkuma. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de bulgur met de groenten, falafel en yoghurtdip.
Notities

Glutenvrij? Neem gierst.

Zuivelvrij? Vervang met (kerrie)hummus.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.