Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bulgur met makreel en aubergine

Bulgur met makreel en aubergine
13 december 2018 sharon
Bulgur met makreel en aubergine
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Bulgur met makreel en aubergine
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Bereid de bulgur volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een pan en bak de aubergine zacht. Meng in een kom de rijst met de aubergine, komkommer, ui, spinazie, crème fraiche en kruiden. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de makreel.
Notities

Glutenvrij? Vervang bulgur met quinoa of gierst

Vegetarisch? Vervang de vis door kikkererwten of linzen.

Geen vis? Neem kipfilet.

Zuivelvrij? Vervang de crème fraiche door een geprakte avocado.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.