Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Caponata

Caponata
13 december 2018 sharon
Caponata
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Caponata
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties Kook Tijd
30minuten
Porties
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verhit de olijfolie in een wokpan en fruit de ui en knoflook. Voeg de aubergine toe en bak tot ze zacht zijn. Voeg de gehakte tomaten, citroen, oregano, basilicum, zout en peper toe. Laat 5 minuutjes pruttelen en serveer met het brood.
Notities

Tarwevrij? Kies voor een speltbrood.

Glutenvrij? Kies voor glutenvrij brood of nacho’s.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.