Chinese koolsoep met mosterd

Chinese koolsoep met mosterd
14 mei 2019 sharon

 

Chinese koolsoep met mosterd

Gang: lunch
Keuken: Soep
Porties: 3

Ingrediënten

  • 450 gram Chinese kool fijngesneden
  • 1 ui geschild en in stukjes
  • 250 gram aardappelen, vast
  • 1 el mosterd
  • 1 bouillonblokje
  • 1 el crème fraiche
  • rozemarijn

Instructies

  • Doe de Chinese kool, ui, aardappel, mosterd en bouillon in een pan en voeg water toe zodat de groenten net niet onderstaan. Breng aan de kook en kook 20 minuten met deksel op de pan. Pureer de soep. Serveer met een theelepel crème fraiche, rozemarijn en peper.

Comments (2)

  1. Peter 4 jaar geleden

    Vandaag gemaakt.
    ‘t Was eenvoudig en lekker. Bovendien een geweldige basis om mee te variëren.

  2. Mieke America 6 maanden geleden

    5 sterren
    Heerlijk herfst-gerecht. Beetje rookworst erin. Mmmm

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.