Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cottage pie met gehakt

Cottage pie met gehakt
13 december 2018 sharon
Cottage pie met gehakt
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Cottage pie met gehakt
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Kook de aardappelen gaar in ongeveer 15-20 minuten. Rul het gehakt in een koekenpan. Voeg de uien, wortel en bleekselderij toe. Bak 5 minuten. Voeg 250 ml water toe, het bouillonblokje en de gehakte tomaten. Laat 15 minuten zachtjes koken tot de groenten zacht zijn. Stamp ondertussen de aardappelen en meng met een beetje melk, zout en peper. Serveer met de groenten en bieslook.
Notities

Vegetarisch? Neem neutrale tofublokjes.

Zuivelvrij? Vervang de melk door een scheutje plantaardige melk.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.