Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Couscous met zalm en broccoli

Couscous met zalm en broccoli
14 december 2018 sharon
Couscous met zalm en broccoli
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Couscous met zalm en broccoli
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking. Kook de broccoli in 6-8 minuten gaar. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de zalm goudbruin aan beide kanten. Hak de broccoli in kleine stukjes. Meng de couscous met de broccoli, lente-ui, cherrytomaatjes, kruiden en citroensap/rasp. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de zalmfilets.
  2. Vegetarisch? Vervang de zalm door een handje geroosterde amandelen en fetakaas.
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.