Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Couscoussalade met feta en olijven

Couscoussalade met feta en olijven
14 december 2018 sharon
Couscoussalade met feta en olijven
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Couscoussalade met feta en olijven
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een koekenpan of wokpan en bak de rundersaucijzen goudbruin. Voeg op het eind de champignons, paprikapoeder, oregano en uienpoeder toe, bak even mee. Meng in een kom de couscous met de saucijzen, champignons, pesto, komkommer, cherrytomaatjes, olijven, fetakaas, rucola en breng op smaak met zout en peper. Serveer.
Notities

Vegetarisch? Vervang het gehakt door kikkererwten.

Glutenvrij? Vervang de couscous door quinoa, rijst of gierst.

Zuivelvrij? Vervang de feta door een handje geroosterde amandelen.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.