Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Curry met aardappelen en aubergine

Curry met aardappelen en aubergine
13 december 2018 sharon
Curry met aardappelen en aubergine
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Curry met aardappelen en aubergine
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Kook of stoom de aardappelen gaar in ongeveer 15 minuten. Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en bak de uien zacht. Voeg de pepers en aubergine toe en bak 5 minuten mee. Voeg de curry madras, limoensap, yoghurt en doperwten toe en kook 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Meng met de aardappelen. Serveer met de koriander.
Notities

Zuivelvrij? Vervang de yoghurt door een scheut plantaardige room en 2 el hummus.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.