Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Doperwtstamp met zalm en lente-ui

Doperwtstamp met zalm en lente-ui
13 december 2018 sharon
Doperwtstamp met zalm en lente-ui
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Doperwtstamp met zalm en lente-ui
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Kook de aardappelen gaar in ongeveer 8 minuten. Kook de doperwten de laatste 2 minuten mee. Breng water aan de kook en doe de zalmfilets erin. Voeg peper, zout en wittewijnazijn toe en kook ongeveer 5 minuten. Haal de zalmfilets eruit en leg apart op een bord. Stamp de aardappelen en meng met melk, zout en peper. Serveer met de zalm, bosui en cherrytomaatjes.
Notities

Vegetarisch? Vervang de zalm door een groenteburger.

Zuivelvrij? Gebruik plantaardige melk.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.