Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Fusili met groene groenten en zalm in witte wijnsaus

Fusili met groene groenten en zalm in witte wijnsaus
13 december 2018 sharon
Fusili met groene groenten en zalm in witte wijnsaus
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Fusili met groene groenten en zalm in witte wijnsaus
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties Kook Tijd
30minuten
Porties
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Bereid de fusili volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een wokpan en fruit de ui en knoflook. Voeg de snijbonen en wijn toe en laat 5 minuten pruttelen. Voeg de spinazie, citroen, roomkaas toe en breng op smaak met peper en zout. Meng met de gerookte zalm en peterselie. Serveer.
Notities

Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta.

Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta.

Zuivelvrij? Vervang de roomkaas door geroosterde pijnboompitjes

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.