Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Fusili met tomaat, doperwten en spek

Fusili met tomaat, doperwten en spek
14 december 2018 sharon
Fusili met tomaat, doperwten en spek
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Fusili met tomaat, doperwten en spek
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Bereid de fusili volgens de instructies op de verpakking. Bak de spekjes in een wokpan krokant. Voeg de uitjes en knoflook toe en bak tot ze zacht zijn. Voeg de tomaat en doperwten toe en bak 5 minuten mee. Voeg de kookroom toe en laat 10 minuten zachtjes pruttelen. Breng de saus op smaak met peper en zout en serveer met de fusili.
Notities

Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta.

Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta.

Zuivelvrij? Vervang de kookroom door een scheut plantaardige room

Vegetarisch? Vervang de spekjes door fetakaas in blokjes.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.