Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Gebakken courgette met tomaat, pesto en ei

Gebakken courgette met tomaat, pesto en ei
13 december 2018 sharon
Gebakken courgette met tomaat, pesto en ei
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Gebakken courgette met tomaat, pesto en ei
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties Kook Tijd
20
Porties
Kook Tijd
20
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de olijfolie in een wokpan. Bak de courgette goudbruin. Voeg dan pas de cherrytomaatjes toe. Voeg na 2 minuten de pesto, uienpoeder en knoflookpoeder toe en haal van het vuur. Breng op smaak met peper en zout. Verhit de andere el olijfolie in een koekenpan en bak de eitjes gaar. Serveer de groenten met het ei, Parmezaan en het stokbrood.
Notities

Glutenvrij? Neem glutenvrij brood of een avocado.

Zuivelvrij? Laat de Parmezaan weg en neem hummus in plaats van pesto.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.