Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Gegrilde aardappels met broccoli in champignonsaus

Gegrilde aardappels met broccoli in champignonsaus
13 december 2018 sharon
Gegrilde aardappels met broccoli in champignonsaus
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Gegrilde aardappels met broccoli in champignonsaus
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties Kook Tijd
personen 30 minuten
Porties
personen
Kook Tijd
30 minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Warm de oven voor op 200 graden. Breng ondertussen water aan de kook en kook de aardappelblokjes 5-7 minuten. Verdeel over de ovenschaal en meng met de bosuitjes, knoflook, tijm, zout en peper. Maak 4 gaatjes tussen de aardappelen en breek hierin de eieren. Zet 15 minuten in de oven. Stoom of kook tegelijkertijd de broccoliroosjes gaar in ongeveer 5-8 minuten. Voor de saus: Verhit de boter of olie in een steelpan en fruit de ui en knoflook. Voeg de champignons toe en bak deze bruin. Voeg de bloem of maïzena toe en bak deze 2 minuten mee, roer regelmatig. Voeg de melk, water, kaas, zout en peper toe, breng het geheel aan de kook en laat het zachtjes pruttelen, onder regelmatig roeren, tot de saus de gewenste dikte heeft. Serveer de aardappels met de broccoli en champignonsaus
Notities

Zuivelvrij? Vervang de melk door plantaardige melk. Vervang de kaas door 4 el hummus om erbij te serveren. Vervang de roomboter door een plantaardige olie.
Glutenvrij? Gebruik een glutenvrij bindmiddel in plaats van bloem.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.