Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Gewokte garnalen in roomsaus

Gewokte garnalen in roomsaus
13 december 2018 sharon
Gewokte garnalen in roomsaus
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Gewokte garnalen in roomsaus
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties Kook Tijd
personen 30minuten
Porties
personen
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Bak het brood af volgens de instructie op de verpakking. Verhit de olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Voeg de garnalen toe en bak 2 minuten mee. Voeg de tomaten en paprika toe en bak ze 5 minuten mee. Voeg de kookroom, spinazie, paprikapoeder en oregano toe en breng op smaak met peper en zout. Serveer met het stokbrood.
Notities

Vegetarisch? Vervang de garnalen door kikkererwten.
Geen garnalen? Neem kipfilet.
Glutenvrij? Vervang de broodjes door glutenvrije broodjes of gekookte rijst
Zuivelvrij? Gebruik plantaardige room

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.