Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Gnocchi met kip en pecannoten

Gnocchi met kip en pecannoten
14 december 2018 sharon
Gnocchi met kip en pecannoten
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Gnocchi met kip en pecannoten
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Bereid de gnocchi volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een wokpan en bak de kipfilet goudbruin. Voeg de ui en peper toe en bak zacht. Voeg de wortel en spitskool toe en roerbak 5 minuten. Voeg de yoghurt, oregano, paprikapoeder, pecannoten, zout en peper toe. Roer de gnocchi er doorheen. Serveer.
Notities

Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta in plaats van gnocchi.

Zuivelvrij? Vervang de yoghurt door een scheut plantaardige room en een eetlepel citroensap. Vervang de Parmezaan door een lepel hummus.

Vegetarisch? Vervang de kip door blokjes tofu.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.