Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Goed gevulde spaghetti met ansjovis

Goed gevulde spaghetti met ansjovis
13 december 2018 sharon
Goed gevulde spaghetti met ansjovis
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Goed gevulde spaghetti met ansjovis
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties Kook Tijd
30minuten
Porties
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Bereid de spaghetti volgens de instructies op de verpakking. Kook of stoom de sperziebonen in 10 minuten gaar. Verhit de olijfolie in een wokpan en fruit de uitjes en knoflook. Voeg de cherrytomaatjes toe en bak ze mee tot ze zacht zijn. Voeg de kookroom en ansjovisfilet toe en laat 5 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met peper en zout en serveer met de spaghetti.
Notities

Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta.
Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta.
Zuivelvrij? Vervang de kookroom door een scheut plantaardige room
Vegetarisch? Vervang de ansjovisfilet door Parmezaan

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.