Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Hollandse pot met doperwten en rode wijnjus

Hollandse pot met doperwten en rode wijnjus
13 december 2018 sharon
Hollandse pot met doperwten en rode wijnjus
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Hollandse pot met doperwten en rode wijnjus
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties Kook Tijd
30minuten
Porties
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Kook de aardappelen gaar in ongeveer 15-20 minuten. Verhit de olijfolie in een steelpannetje en bak de uiringen op laag vuur tot ze zacht worden. Roer de bloem er doorheen en bak 1 minuut. ‘Blus’ met de rode wijn en roer. Voeg na 1 minuut het water en het bouillonblokje toe. Breng aan de kook en laat zachtjes koken tot het dikker wordt. Bak de hamburgers goudbruin aan twee kanten. Kook de doperwten in een paar minuten gaar. Serveer de aardappelen met de doperwten, hamburgers en jus.
Notities

Geen wijn? Vervang door bouillon.

Vegetarisch? Neem vegaburgers. En een groentebouillonblokje.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.