Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Hollandse pot met rode-uienjus en brie

Hollandse pot met rode-uienjus en brie
13 december 2018 sharon
Hollandse pot met rode-uienjus en brie
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Hollandse pot met rode-uienjus en brie
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties Kook Tijd
personen 30 minuten
Porties
personen
Kook Tijd
30 minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Kook de aardappelen gaar in 15 minuten. Kook de bloemkool en broccoli gaar in 7-8 minuten. Verhit de boter in een steelpannetje en fruit de ui op laag vuur. Voeg de azijn en bloem toe. Bak 2 minuten en voeg dan de runderbouillon toe. Breng aan de kook en laat zachtjes pruttelen. Laat eventjes indikken. Serveer de aardappelen met de groenten en jus, en strooi de brie en noten er overheen.
Notities

Niet vegetarisch? Voeg gehaktballetjes toe.
Zuivelvrij? Laat de brie weg.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.