Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Japanse teriyaki

Japanse teriyaki
13 december 2018 sharon
Japanse teriyaki
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Japanse teriyaki
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties Kook Tijd
porties 30minuten
Porties
porties
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Kook de rijst gaar volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olie in een pan en bak de biefstukpuntjes goudbruin op hoog vuur. Voeg de champignons en peultjes toe en bak 5 minuten mee. Voeg de sojasaus en alle kruiden toe. Roer de lente-ui er doorheen. Serveer met de rijst.
Notities

Vegetarisch? Vervang de biefstuk door falafel balletjes.
Geen biefstuk? Neem 2 rundersaucijzen in stukjes.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.