Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kikkererwtenstoof met saucijzen

Kikkererwtenstoof met saucijzen
14 december 2018 sharon
Kikkererwtenstoof met saucijzen
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Kikkererwtenstoof met saucijzen
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verhit de olie in een ruimte stoofpan met deksel en bak hierin de stukjes rundersaucijzen gaar. Voeg de uien en knoflook toe en bak tot ze zacht zijn. Voeg de gehakte tomaten, kikkererwten, courgette, paprikapoeder, komijnzaadpoeder, korianderpoeder, chilipoeder toe en breng op smaak met zout. Breng aan de kook en laat het 5 minuten zachtjes pruttelen. Maak 4 gaatjes in de saus en breek hierin de eieren. Doe het deksel op de pan en zet het vuur laag. Het is klaar wanneer de eieren gestold zijn. Serveer met de sla en koriander.
Notities

Vegetarisch? Vervang de saucijzen door kidneybonen.

Heb je Jonnie Boer Piccadillo kruiden? Vervang de kruiden dan met 1,5 el Piccadillo kruiden.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.