Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kip Madras met sperziebonen en bloemkool

Kip Madras met sperziebonen en bloemkool
13 december 2018 sharon
Indiase Kip Madras met sperziebonen en bloemkool
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Indiase Kip Madras met sperziebonen en bloemkool
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking. Kook of stoom de sperziebonen en bloemkool gaar in 10 minuten. Verhit de olijfolie in een wokpan en bak de ui, knoflook en paprika zacht. Voeg de kipfilet toe en bak gaar. Voeg de tomaten, crème fraiche, kerriepoeder, sojasaus, gemberpoeder en korianderpoeder toe. Breng de saus op smaak met peper en zout. Laat 5 minuten pruttelen. Serveer met de rijst, bloemkool en sperziebonen.
Notities

Vegetarisch? Vervang de kipfilet door kikkererwten.

Zuivelvrij? Vervang de crème fraiche door 2 el hummus.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.