Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kippenstoof met broccoli

Kippenstoof met broccoli
13 december 2018 sharon
Kippenstoof met broccoli
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Kippenstoof met broccoli
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Verhit olijfolie in een pan en bak de kippendijfilets en ui goudbruin op hoog vuur. Voeg de bloem toe en bak 1 minuut. Voeg de zoete aardappel, witte wijn en bouillon toe. Laat 15 minuten zachtjes koken, roer af en toe. Kook de broccoli gaar in ongeveer 7 minuten. Serveer de rijst met de kip en broccoli.
Notities

Vegetarisch? Vervang de kip door falafel

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.