Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kippenstoof met sperziebonen en aardappelen

Kippenstoof met sperziebonen en aardappelen
13 december 2018 sharon
Kippenstoof met sperziebonen en aardappelen
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Kippenstoof met sperziebonen en aardappelen
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Kook de aardappels gaar in ongeveer 10-15 minuten. Verhit de olijfolie in een stoofpan. Fruit de ui en knoflook. Voeg de kippendijfilet toe met de vissaus, sojasaus, gember, sperziebonen, en water. Doe de deksel op de pan en stoof voor 20 minuten. Controleer of de kip gaar is. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de aardappelen, taugé en koriander.
Notities

Vegetarisch? Vervang de kippendijfilet door vegaburgers of witte bonen.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.