Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kokos viscurry

Kokos viscurry
13 december 2018 sharon
Kokos viscurry
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Kokos viscurry
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties Kook Tijd
personen 30minuten
Porties
personen
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een pan en bak de knoflook en tomatenblokjes zacht. Voeg de doperwten, kokosmelk, kurkuma, garam masala, chilipoeder en yoghurt toe en breng aan de kook. Voeg de kabeljauwblokjes toe. Laat 10 minuten zachtjes pruttelen en breng op smaak met peper en zout. Serveer met de rijst en limoenpartjes.
Notities

Vegetarisch? Vervang de vis door kikkererwten of linzen.
Geen vis? Neem kipfilet.
Zuivelvrij? Laat de yoghurt weg en voeg een scheutje plantaardige room toe. Of neem een beetje kokosyoghurt

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.