Krieltjes met broccoli en gehaktballen

Krieltjes met broccoli en gehaktballen
13 december 2018 sharon

 

Krieltjes met broccoli en gehaktballen

Bereidingstijd: 30 minuten
Totale tijd: 30 minuten
Gang: Diner
Keuken: Hollandse pot
Porties: 4

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 800 g krieltjes
  • 800 g broccoliroosjes
  • 300 g rundergehakt
  • 1 eieren
  • 100 g paneermeel
  • 1 el Zwolsche stoof (Jonnie Boer) Zwolsche
  • mayonaise naar smaak
  • zout en peper naar smaak

Instructies

  • Verhit de olijfolie in een wok of braadpan en bak de krieltjes 10 minuten goudbruin en gaar. Kook of stoom de broccoli gaar in ongeveer 7 minuten. Meng het gehakt met het ei, paneelmeel, kruiden, zout en peper. Kneed en maak 4 balletjes. Bak goudbruin en gaar in de pan. Serveer met wat mayonaise.

Notities

Geen Jonnie Boer? Voeg wat paprikapoeder, uienpoeder en knoflookpoeder toe.
Vegetarisch? Neem falafel.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.