Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Linzencurry met wortels en gehakt

Linzencurry met wortels en gehakt
13 december 2018 sharon
Linzencurry met wortels en gehakt
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Linzencurry met wortels en gehakt
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties Kook Tijd
30minuten
Porties
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verhit de olie in een ruime stoofpan en fruit de ui en knoflook. Bak het gehakt mee. Voeg de linzen, wortels en bouillon toe. Doe de deksel op de pan en laat het 20 minuten stoven. Meng de crème fraiche, garam masala, citroenrasp, citroensap, zout en peper door de saus. Serveer met de sla.
Notities

Zuivelvrij? Vervang de crème fraiche door een scheutje plantaardige room.
Vegetarisch? Vervang het gehakt door gekookte eitjes.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.