Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Marokkaanse chili

Marokkaanse chili
13 december 2018 sharon
Marokkaanse chili
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Marokkaanse chili
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Bereid de bulgur volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een ruime stoofpan. Bak ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt en paprika toe en bak goudbruin. Voeg de overige ingrediënten toe (behalve de verse koriander en bulgur) en laat 10 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met peper en zout en serveer met de bulgur en koriander.
  2. Vegetarisch? Vervang het gehakt door grote witte bonen. Geen Jonnie Boer? Zoek andere ras el hanout kruiden of voeg extra korianderpoeder, komijnzaadpoeder en peper toe. Glutenvrij? Neem quinoa, rijst of gierst. Geen kikkererwten? Neem 100 gram extra bulgur.
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.