Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nasi met bloemkool en wortel

Nasi met bloemkool en wortel
13 december 2018 sharon
Nasi met bloemkool en wortel
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Nasi met bloemkool en wortel
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking. Kook of stoom de bloemkool gaar in ongeveer 12 minuten. Meng in een kom de hamlappen, sojasaus, chilipoeder, gember, azijn en zet even apart. Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en bak de hamlappen goudbruin. Voeg de wortel en bosui toe en bak het zo’n 2 minuten mee. Meng met de rijst. Serveer met de bloemkool.
Notities

Vegetarisch? Vervang de hamlappen met 4 gekookte eitjes
Geen varkensvlees? Neem gehakt of biefstukreepjes

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.