Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nasi met Chinese kool en speklapjes

Nasi met Chinese kool en speklapjes
28 maart 2019 sharon
Nasi met Chinese kool en speklapjes
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Nasi met Chinese kool en speklapjes
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Stoom of kook de wortel gaat in ongeveer 10 minuten (afhankelijk van de grootte). Bak de stukjes speklapjes in een wokpan en voeg de ui en knoflook toe. Voeg vervolgens de gember en Chinese kool toe. Bak even mee en voeg een beker water, koriander, sojasaus en sambal toe. Serveer met de rijst en wortel.
Notities

Vegetarisch? Vervang met roerei.
Geen varkensvlees? Neem gehakt.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.