Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nasi met paksoi en hamlappen

Nasi met paksoi en hamlappen
21 februari 2019 sharon
Nasi met paksoi en hamlappen
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Nasi met paksoi en hamlappen
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een wok en bak de stukjes hamlappen goudbruin. Voeg de champignons toe en bak even mee. Voeg vervolgens de taugé en gesneden paksoi toe, plus de sojasaus en alle kruiden. Voeg een scheutje water toe en laat het even bakken. Serveer met de rijst.
Notities

Vegetarisch? Neem tofu of falafel.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.