Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Penne met linzen en Parmezaan

Penne met linzen en Parmezaan
13 december 2018 sharon
Penne met linzen en Parmezaan
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Penne met linzen en Parmezaan
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Bereid de penne volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een ruime pan. Fruit de uitjes. Voeg de wortel, selderij en knoflook toe en bak 5 minuten mee. Voeg de gehakte tomaten, puree, tijm, oregano, laurierblaadjes, rode linzen toe. Laat het 5-7 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de saus met de penne, Parmezaanse kaas en sla.
Notities

Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta. Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta.

Zuivelvrij? Laat de kaas weg.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.