Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Penne met zoete aardappel en gehakt

Penne met zoete aardappel en gehakt
13 december 2018 sharon
Penne met zoete aardappel en gehakt
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Penne met zoete aardappel en gehakt
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Bereid de penne volgens de instructies op de verpakking. Kook de zoete aardappel gaar in ongeveer 10 minuten. Stamp deze vervolgens. Verhit de olijfolie in een stoofpan en bak de uitjes, knoflook zacht. Voeg de gehakte tomaten, pesto en oregano toe. Voeg de gestampte zoete aardappel toe en meng met de penne. Breng op smaak met peper en zout en serveer met de fetakaas.
Notities

Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta.

Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta.

Zuivelvrij? Vervang de fetakaas door kipreepjes of avocadoblokjes.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.