Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pindasoep

Pindasoep
13 december 2018 sharon
Pindasoep
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Pindasoep
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties Kook Tijd
personen 30minuten
Porties
personen
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verhit de olijfolie in een ruime soeppan. Fruit de uitjes een paar minuten. Voeg de knoflook en gember toe en bak mee tot het zacht is. Voeg de kipfilet en paprika toe en bak mee tot de kipfilet goed gebakken is. Voeg de paksoi, 1 liter water, sojasaus, pindakaas, kerriepoeder, paprikapoeder, citroensap, tomatenpuree toe en breng aan de kook. Laat de soep 10 minuten pruttelen. Pel de eieren en halveer ze. Serveer de soep in 4 kommen, verdeel de halve eieren en strooi de taugé en koriander er overheen. Serveer met de plakjes komkommer.
Notities

Vegetarisch? Vervang de kipfilet door een blikje linzen.
Geen pinda’s? Neem amandelpasta.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.