Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pompoen, bonen en linzenstoof met yoghurt

Pompoen, bonen en linzenstoof met yoghurt
14 december 2018 sharon
Pompoen, bonen en linzenstoof met yoghurt
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Pompoen, bonen en linzenstoof met yoghurt
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Instructies
  1. Verhit de olijfolie in een stoofpan met deksel. Fruit de ui en knoflook. Voeg de komijnzaadpoeder, pompoen, tomaat, linzen, kidneybonen, rode wijnazijn toe en laat 15 minuten pruttelen. Meng ondertussen de yoghurt met de knoflookpoeder, snufje zout en peterselie. Serveer de stoofschotel met de yoghurt.
  2. Zuivelvrij? Vervang de yoghurt door geprakte avocado.
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.