Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pompoenpasta met salie

Pompoenpasta met salie
14 december 2018 sharon
Pompoenpasta met salie
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Pompoenpasta met salie
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Bereid de fusili volgens de instructies op de verpakking. Kook of stoom de pompoen gaar in ongeveer 8-10 minuten. Verhit de olijfolie in een wokpan en fruit de uitjes en knoflook. Voeg de salieblaadjes toe en bak ze even mee. Voeg de pesto en tijm toe. Meng met de pompoenblokjes. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de spirelli, fetakaas en veldsla.
  2. Tarwevrij? Kies voor een spelt pasta. Glutenvrij? Kies voor rijstpasta of linzenpasta. Zuivelvrij? Vervang de fetakaas door geroosterde pijnboompitten, neem basilucumpesto ipv groene pesto.
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.