Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Rijstbowl met kip en ei

Rijstbowl met kip en ei
13 december 2018 sharon
Rijstbowl met kip en ei
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Rijstbowl met kip en ei
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Doe de zoete aardappelblokjes in een ovenschaal, meng met 1 eetlepel olijfolie, paprikapoeder, zout en peper. Zet ze 15 minuten in de oven. Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking. Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan en bak de kipfiletblokjes goudbruin. Kluts ondertussen de eieren met wat zout en peper in een kom. Zet de kipfiletblokjes apart in een kommetje. Pel de eieren en doe ze in een bakje. Verhit de kidneybonen kort, spoel ze af en doe in een kommetje. Doe de spinazie in een aparte kom en de komkommer in een aparte kom. Serveer de losse kommetjes met de zoete aardappelblokjes en rijst. Laat iedereen zelf zijn rijstbowl samenstellen.
Notities

Vegetarische tip: Vervang de kipfilets met een avocado in blokjes

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.