Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Rode bieten stamppot

Rode bieten stamppot
14 december 2018 sharon
Rode bieten stamppot
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Rode bieten stamppot
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Kook de aardappels en stukken wortel gaar in ongeveer 10-15 minuten. Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui zacht. Voeg de bietjes toe. Stamp de aardappelen en meng met de tijm, roomboter en melk. Breng op smaak met peper en zout. Meng met de ui en bietjes. Serveer met de geitenkaas.
  2. Zuivelvrij? Vervang de melk met plantaardige melk en de roomboter met een lepel olijfolie. Geen geitenkaas? Gebruik normale geraspte kaas of fetakaas.
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.