Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Rode bietenschotel met aardappelpuree en saucijzen

Rode bietenschotel met aardappelpuree en saucijzen
14 december 2018 sharon
Rode bietenschotel met aardappelpuree en saucijzen
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Rode bietenschotel met aardappelpuree en saucijzen
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties
Porties
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Breng de aardappelen aan de kook in gezouten water en kook ze gaar in ongeveer 15-20 minuten. Verhit de olie in een pan en fruit de uitjes. Voeg de saucijzen toe en bak ze goudbruin. Stamp de aardappels en roer de melk, roomboter en nootmuskaat er doorheen. Breng op smaak met peper en zout. Doe de aardappelpuree in een schaal. Strooi de uitjes en worstjes er overheen, gevolgd door de bietjes. Voeg vervolgens de appel en augurken toe. Top met de tijm en geitenkaas. Serveer.
Notities

Vegetarisch? Vervang de saucijzen door omeletreepjes of een vegaburger.

Zuivelvrij? Vervang de melk door plantaardige melk. Vervang de kaas door 4 el hummus om erbij te serveren. Vervang de roomboter door een plantaardige olie.

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.