Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sinaasappelkip met paprika en zongedroogde tomaten

Sinaasappelkip met paprika en zongedroogde tomaten
13 december 2018 sharon
Sinaasappelkip met paprika en zongedroogde tomaten
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Sinaasappelkip met paprika en zongedroogde tomaten
Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Porties Kook Tijd
30
Porties
Kook Tijd
30
Instructies
  1. Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking. Verhit de olijfolie in een stoofpan. Bak de kippendijfilets goudbruin aan beide kanten. Leg ze even apart en bak de paprikareepjes een paar minuten. Voeg de tomatenblokjes, sinaasappel, zongedroogde tomaten, bouillon en tijm toe. Leg de kippendijfilets er bovenop en laat 15 minuten stoven met deksel op de pan. Zet het vuur laag. Breng eventueel nog op smaak met peper en zout. Serveer met de rijst.
Notities

Vegetarisch? Serveer met neutrale tofu of falafel (bak deze dan even apart in een koekenpan)

Voeg to aan Mijn Eetplanner:
Dit recept is toegevoegd aan Mijn eetplanner
Recept Afdrukken

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.